Dummy Roping - Information
Dummy Roping med Lari Dee Guy och Tommy Arvidsson

Dummy Roping med Lari Dee Guy & Tommy Arvidsson

Låt två mångfaldiga mästare visa dig hur du kan använda en dummy för att bli en bättre hästtränare, roper och tävlingsryttare! Filmen innehåller också många tips för dummy roping som tävlingsgren.

Lari Dee Guy och Tommy Arvidsson anser båda att en dummy är det absolut bästa hjälpmedlet för att utbilda både elever och hästar inom roping. Lari Dee Guy har vunnit det mesta från High School Rodeos upp till världsmästartitlar i olika ropinggrenar och är en mycket erkänd och respekterad ropinghästtränare. Hon har tränat flera av världens bästa Tie Down Roping- och Team Roping-hästar och håller roping clinics runt om i hela världen.

Tommy Arvidsson är vår i särklass mest framgångsrika svenska roper och har vunnit i princip allt under de senaste tio åren. Han är svensk roping förkroppsligad och dess främste entusiast. Så fort han inte tävlar håller han träningar, clinics och tränar ropinghästar.

Tillsammans kommer dessa två att visa dig hur du tränar dig själv och din häst tillsammans med en dummy. Filmen är uppbyggd i olika steg, där allt gås igenom från grunden både när det gäller repkontroll och träning av häst. Målet är ett tävlingsklart ekipage oavsett vilken typ av roping du ska delta i.

Så låt två mästare dela med sig av sina tränings- och tävlingstips. Pausa eller gå till extra intressant kapitel i denna genomarbetade dvd, och bli en bättre roper du också!